Wat kan U van ons verwachten?

Verpoucke Consulting staat garant voor een professionele begeleiding bij uw zoektocht naar een geknipte vacature in een boeiende onderneming. Wij vertrekken vanuit U als persoon en gaan op basis hiervan voor U op zoek naar een geschikte opportuniteit binnen onze klantenportefeuille.

Wij geloven in een intensief contact en opvolging om u zo kennis te kunnen laten maken met vacatures die aansluiten bij uw professionele verwachtingen en uw persoonlijkheid. Niet alleen uw kennis en uw ervaring worden in overweging genomen, ook uw motivatie, ambitie en voorkeuren voor bedrijfsculturen worden ernstig gescreend.

Met onze vestigingen in Gent en Edingen worden de twee landsdelen actief benaderd. Onze flexibiliteit maakt dat we op locatie gaan bij de kandidaat of klant waar wenselijk.

Verpoucke Consulting engageert er zich toe om een heldere en eerlijke voorstelling te geven van de onderneming waarvoor u solliciteert en de bedrijfscultuur.

We blijven uw kandidatuur opvolgen en voorzien ondersteuning in de verschillende stappen van de selectiefase. We waken erover u steeds een duidelijke feedback te bezorgen. Ten allen tijde blijven wij bereikbaar indien u verdere vragen heeft of meer uitleg wenst.

Ook indien de vacature ditmaal niks is geworden, blijven wij voor u verder uitkijken naar andere opportuniteiten.

Uiteraard gaan we steeds discreet te werk!

Catulasdreef 5 - B-7850 Edingen - Tel.: +32 (0)2 397 12 00 - Fax.: +32 (0)2 397 12 09 - info@verpouckeconsulting.be  |  VG.1033/BO, B-AB06.020, W.RS.381 W.SO.381